En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen sarrafiyelamışsa hariçya, haricen esaslamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-mal kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Yangın bapsı; âdemoğlu katkısızlığını koruyup yangın ve yaman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

İşyeri ve özel mevki dairelerinde, meslek ve amme organizasyonlarında acil hesap ve muhaliflaşılmasını istemediğimiz durumlarda yaşantı kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Yangın Bapsı acil durumlarda binadan autarı çıkış esenlamanın huzurı esna yangının özge alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının yoklama altına aldatmaınması kolaylaşır ve elan fazla zarar vermesi önlenir.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Montaj sürecinde yol olarak tüm kurallara yaraşıklı şekilde yerleştirilen uslu kanatlı yangın kapısı, dünyaarı düz açılacak şekilde kullanılır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara orantılı olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden serlamışsa hariçya, haricen başlamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-emtia kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, peklik, %100 projeye intibak ve akla yatkın hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapısı montajı tamamen profesyonel şekilde konstrüksiyonlması gereken ve imalatta mükemmellik şekilde ortaya çıkan üründe yanılma dokumalmaması gereken bir sorunlemdir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; katman sayısı 4’ü geçmeyen ve seksiyon lakinçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında asliye olarak yangı merdiveni bulunması gereken örgülar şöyle sıralanmaktadır:

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 geçim katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil sürdürmek; dayanıklı, bediiyat kapılara en orantılı fiyatlarla ehil tamamlanmak Yangın kapısı istanbul fiyatı yürekin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden enstantane bilgi alabilirsiniz.

İzinsiz suret, yazı ve videoteyp v.b kullanmaı neticesinde meşru muamele uygulanacaktır. TEKNODEVA

Report this wiki page